петък, 1 декември 2017 г.

Blogmas: Ден първиЗдравейте приятели, 
Декември е! И всъщност е време да ви разкрия нещо, което си мисля от известно време, а то е, че и тази година мисля да направя Blogmas. Това решение взех поради няколко причини едната, от които е, че искам да върна живота на това местенце. Както сте забелязали от известно време поради една или друга причина блога остава на заден план и ми се иска чрез тези ежедневни постове да върна блога към живот, да дам воля на вдъхновението си, да стимулирам творчеството и любовта към писането!
Така, че официално слагам началото на Blogmas и в този блог! 

Прикачената снимка е от едно от любимите ми местенца напоследък. Вчера заедно с една от колежките ми отново отидохме там преди лекции. Поговорихме си по женски, пихме капучино и се почерпихме със страхотните кроасани с шоколад, които се предлагат. Обожавам малки, кокетни заведения като цяло и тази пекарна е точна такава.   

Имате ли някакви планове за месеца и зимата като цяло? Аз съм си изготвила цял списък, който може би ще споделя в бъдещи постове. Едно от нещата в него беше да отида на театър поне веднъж този сезон. И това се случи именно вчера. Страхотен начин да завършиш месеца. Имах билет за постановката "Две големи американски комедии" - Олд Сейбрук и Последният страстен любовник в Театър София, който до сега не бях посещавала. Така, че вчера към шест си тръгнах от университета, срещнах се със съквартирантките си и заедно се насочихме към парка Заимов. Трябва да призная, че имах известни резерви дали ще ми допадне, но останах впечатлена и определено в приповдигнато настроение. Видях в програмата, че през декември също ще се играе, така че ви препоръчвам да отидете, ако искате да се посмеете малко.

Как сте вие? Моля всеки, който има блог и е решил да прави Blogmas да ми остави линкче в коментарите. Имам голямо желание да следя подобни постове.
Благодаря ви и до скоро!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...