вторник, 21 ноември 2017 г.

Daily: Все още съм тук

 Едно от любимите ми места напоследък...                                      снимка: Заглавията на София
Здравейте приятели,
Мина доста време, нали? Май имах нужда от това. Да събера мислите си. Да си дам почивка за известно време. Да намеря себе си и вдъхновението си. Желанието да се завърна тук! Понякога воденето на блог се оказва прекалено натоварващо и това могат да го усетят само хората, които се занимават с подобна дейност. В повечето случаи дадено нещо ни изглежда лесно отстрани, но когато човек се захване с него се оказва, че не е точно така. Все още не съм се отказала и много ми се иска това да си остане така, но да видим... Нищо не е константно, всичко подлежи на промяна.

Как сте Вие? Аз съм си вкъщи за няколко дни - при семейството си, при близките... и при леглото ми... Навън вали, чувам как капчиците се удрят по асфалта, аз съм вътре сгушена в топлите завивки, лампичките светят покрай мен, а на бюрото отсреща играе пламъчето на свещ, от която се носи аромат на карамел и захар.... Вече ме е обхванала коледната вълна. Не точно онази еуфоричност, в която да ми се иска да посипя къщата с коледни играчки, да украсявам елхи и да се наливам с горещ шоколад, но емоцията тук. Не, че не си закачих вече коледните лампички над леглото, но засега е само това. Гледат ми се коледни филми, пекат ми се сладкиши, разхожда ми се из украсения град, който се превръща в малка приказка, слушат ми се коледни песни и търся онзи уют, който само месец декември може да донесе. 
Отделям време на стотиците клипчета в youtube, които съм добавила в плейлиста за по-късно, както и на The Shannara Chronicles, за който разбрах съвсем скоро и съвсем случайно, че има втори сезон. И да си призная честно, не знам какво мисля за него. Хем ми е хубаво, че направиха продължение, но и не съм съвсем доволна. Все пак успя да ми задържи интереса, което си е похвално, защото за последните две години съм гледала Teen wolf, Хавай 5-0 и повторения на F.r.i.e.nd.s. с интерес, а не просто за фон. Вие гледате ли сериала и какво е мнението ви за него? Мисля, планирам, премислям и си поставям цели, които не знам дали скоро ще изпълня... Общо взето това правя последните дни, като включим и няколкото срещи с приятели. Бях ви обещала, че ще видите снимки от последните ми пътувания, както и месечни любимци... Е не знам дали това ще се случи! Ще видим...
До скоро

1 коментар:

  1. Вчера влязох в блога ти с надеждата да има нов пост. Много се зарадвах, когато видях заглавието на този в известията си! Надявам се по-често да намираш вдъхновение за това местенце, липсва ми да те чета!

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...