четвъртък, 19 октомври 2017 г.

Таг | I ❤ Autumn

Здравейте,
След две седмици почивка, отново съм тук, за да внеса още малко есенно настроение в блога. Този таг видях в блоговете на две от любимите ми блогърки - Мария от BeGlamorous и Мери от Berry's place. Приканвам ви да отговорите и вие на въпросите - дали като коментар под публикацията или във личния ви блог (в този случай непременно ми оставете линк, за да погледна 😉).

1. Кое е нещото, което символизира началото на есента за теб?
15 септември. Винаги съм свързвала тази дата с края на лятото. След това вече осезаемо започвам да забелязвам, че деня намалява, нощите стават по-хладни, а и учениците отново нарамват раниците си и тръгват към училище. 

2. Кое е любимото ти място през есента?
Парковете с много дървета. Килимчетата в топли цветове, образувани от падащите листа са ми любими и само като ги гледам ме сгряват. Също и малките уютни сладкарнички, където може да седнеш както с приятели, така и сам. С чаша чай и канелени сладки, хубава книга и маса до прозореца, за да се наблюдаваш последните топли лъчи и преминаващите хора.
Публикация, споделена от Гергана Николова (@night.grr) на


3. Есента е времето на свещите. Кой е любимият ти аромат?
Канела! А много есенни аромати са ми и тези на печена тиква и кестени. Обожавам разхождайки се из София да усетя аромата на печени кестени по улиците. Няма по-есенно усещане за мен от това. 

4. Коя е любимата ти есенна напитка?
Чая, но аз чай си пия и през другите сезони. 

5. Пухкави чорапки?
По-скоро пантофки или онези пухкавите ботушки за вкъщи. Дори в момента съм с едни такива. 

6. Сезонът на тиквата е все пак. Коя е любимата ти тиквена храна/напитка?
Обожавам мириса на тиква! Но не и вкуса ѝ. По никакъв начин така, че нямам любима храна. Затова пък кексовете са част от моята есен. Дори в момента един се пече - с какао, орехи и канела!

Публикация, споделена от Гергана Николова (@night.grr) на
 
7. Кое е нещото, което очакваш с най-голямо нетърпение през есента?
Пуловерите, шаловете и ботите! Разходките под последните топли слънчеви лъчи. Есенния дъжд и заобикалянето на локвите. Усещането да се мушна под топлото одеяло. И бруталните залези, когато небето гори!

Има доста постове, които чакат да бъдат написани, така че останете на линия. Прочетено за месеца и любимците ще бъдат слети за септември и октомври, очакват ви и няколко публикации свързани с пътувания и книги :). 
Благодаря, че ме четете.
До скоро!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...