вторник, 12 септември 2017 г.

MyMonth: August'17

Здравейте,
Само, ако знаете колко много чернови чакат да бъдат превърнати в постове, и колко снимки търпеливо изчакат реда си за обработка. В последно време обаче, не мога да си събера мислите или пък часовете в денонощието не ми достигат, за да се разпиша тук, но такъв беше моят август.

Забързан. Емоционален. Горещ до дотягане. Със нереални изгреви и залези. Със стотици навъртяни километри. Със студена бира. Хубави книги. С вятър в косите. С малко стрес и напрежение.

А какъв беше Вашият август?Цитат на месеца:
Some of the best memories are made in the summer.

Започвам с няколкото дни прекарани на нашето Черноморие, съвсем в началото на месеца. Приморско се оказа неочаквано приятно местенце, на което успях да се почувствам истински добре и спокойна. С малките барчета на плажа, красивите гледки и хубавите емоции.

Провадия е едно от местата, които искам да посетя от много време. Главно заради крепостта, която се извисява над града. Този месец и през там успях да мина и да чекна още една дестинация от дългия си списък. Много ми допадна като изживяване. Поне за мен си беше страшна емоция, но ще разказвам в някой от следващите постове...

Споделям набързо и за ходенето до Бузлуджа, за което ще има отделен пост по-напред във времето, когато успея да обработя снимките... Красиво, адски ветровито и неочаквано населено - къде с хора, къде с коне. Обещавам ще Ви разкажа...

През втората половина на месеца прекарах няколко дни с майка ми и сестра ми в София. Канят се дойдат от доста време, но ето че и това стана. Прекарахме време разхождайки се из градинките, централната част, като влязохме и в "Св. Александър Невски", което също исках да направя от много време. И останах със смесени чувства. Огромна е, наистина огромна, най-голямата на Балканите... И някак... празна. Не знам така го усетих. Все пак ми беше интересно да разгледам стенописите, троновете и орнаментите по тях и всичко в мрамори и оникс. Определено е внушителна. Посетихме природонаучния музей. Не се разминахме и с някой друг мол, също ;). 

Както вече споменах, през август прочетох, някои наистина добри книги. Дали романтични, фантастични или пък на коренно различна тематика, но все добри. Ако искате да погледнете кои бяха те - тук.

Към края на месеца намерих време да си наваксам и със сериите на единствения сериал, който следя към този момент. Teen wolf определено ще ми липсва. Помня как една приятелка ме придумваше да го гледаме, а аз с възмущение и казвах, че такива глупости не гледам. И я виж ти - пет години по-късно, съм наваксала със всички епизоди, че дори чакам и последните. И то с такова вълнение и трепет, че не мога да ви опиша. Странно е. Коренно различен е от това, което беше в началото, но ми носи същите хубави емоции. А ето, че сега и стари любимци се завръщат. Малко е носталгично, но и приятно. Стоплящо! 
Вие гледате ли последните епизоди на Teen wolf?

Песен на месеца:

 

До скоро!
Благодаря, че ме четете!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...