петък, 12 май 2017 г.

One of my days: КарандилаЗдравейте,
днес съм тук, за да ви покажа малко снимки от последното си пътуване до околностите на Сливен, а именно местността Карандила, намираща се в природния парк "Сините камъни".
Обожавам да се озова сред природата, да ме заобикалят само тревички, храстчета и скали. Да вдишвам чистия въздух, освобождавайки се от всякакви мисли. Загубвайки се сред природата да се усещам свободна.
Пътят с кола от Сливен отнема около 25-30 минути. Плавно изкачване до най-високите части, където чувството е сякаш се намираш на граница, разделяща страната ни на две. Трябва да призная, че пътните табели не ни помогнаха особено да стигнем крайната си точка, но пък ние не се притеснявахме от това къде ще пристигнем. Все пак бяхме тръгнали на разходка.
Последните снимки са направени близо до телевизионната кула извисяваща се над града, а гледката е спираща дъха. Едно малко желязно мостче, което аз гледах с особено недоверие през цялото време, отвежда любителите на високите гледки към края на скалата. И ето, че се извисяваш над града. Дишаш и се радваш, че си минал по скърцащия мост. Защото гледката е невероятна.А къде пътувахте Вие за последно?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...