петък, 31 март 2017 г.

My Month: March'17

Здравейте,
март се изниза бързо, бързо и отново е време за месечни любимци. Но без излишни коментари, преминавам направо към любимите си неща, надявайки се, че вашият месец е бил прекрасен.


Цитат на месеца
Забелязвай.

Ловешката крепост и Хоталич
или цялото пътуване на около трети март, за което може да прочетете повече тук, тук и тук.  Като цяло много хубаво изживяване. Едно освобождаващо, даващо ти възможността да погледнеш от друга страна на нещата и да видиш промяната. И първите наченки на пролетта.

Осми март - лалета навсякъде. С това ще запомня не само този ден, но и целият март. Обожавам лалета.

Обичам динамичните дни
когато целият ти ден е запълнен и графика ти се пука по шевовете, но ти си с усмивка на лице, защото знаеш, че действително правиш нещо. Виждаш се с приятели, ходиш на лекции, тичаш към автобуса за следващата среща и закъсняваш, но все пак ти е приятно, колкото и да обичаш точността.

Вечер с колежки
"Happy" вечерта, в която спонтанно след лекции отидохме да хапнем и си приказвахме на всякакви теми, като една от главните беше астрлогията. Това съчетано с вкусна храна и разходка по Витошка - просто и приятно.

Последният уикенд от месеца,
в който за два дни успях да прочета цели две книжки (ревю на "Парцалена принцеса") и уговорката с няколко приятелки, с които не се виждаме толкова често вече. Събрахме се както преди - пихме текила и хапвахме снакс, приказвахме си и правихме планове.

Денят към края месеца
който прекарах в страхотно. Сутринта беше неприятна и тотално бях отписала деня, но с приятелка бяхме решили да ходим до Музея за История на София и разглеждайки дрехи, аксесоари, превозни средства и невероятни картини от преди поне сто години, успяха да ми повдигнат настроението. След лекции пък се запътихме към Младежкия театър, където останах очарована от "Клуба на актьора" и стаята за озвучение. Никога до тогава не бях виждала реално както представлява и ми беше много интересно да проследя целия процес. 

"The Beauty and the Beast"
гледах с едната съквартирантка този четвъртък и останах наистина впечатлена от детайлите и от това колко много е вложено във филма, за да е това, което е: изпълнен с цветове и цветя, приказни рокли и страхотни анимирани герои. Много ми допадна, как Ема Уотсън, Люк Евънс и Дан Стивънс са се превъплатили в ролите си. Не разбирам много от филми, затова единственото, което ще ви кажа е, че ми хареса. Е, като изключим това, че музиката ми дойде малко в повече. Но - препоръчвам си го.

Песен на месецаНяма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...