петък, 6 януари 2017 г.

One of my days: Последните дни от 2016

 

Здравейте,
днес съм тук да споделя с вас последните си часове, дни от 2016 година. Пиша този пост на трийсти декември с идеята да се презастраховам за няколко седмици през януари, когато не съм сигурна, че ще мога да минавам често и за дълго от тук.
Последните дни съм си вкъщи, разпускайки и главно възпирайки се от всякакви действия изискващи голямо движение и разход на енергия от моя страна. Въпреки това, след Коледа, често се разхождах по малките заснежени улички на моя град. Успях да се събера с бившия си клас, да се видя с няколко стари приятели, просто да се разходя. Няколко вечери в приятна компания и няколко дни, в които бузките са поруменели. Няколко чуквания на чаши за вино, няколко прочитания на късметчета с кафето.


Успях и да си направя още едно кратко пътешествие, глътка свеж въздух. Последното за годината и смятам да ви прикача няколко снимки от Русе. Много обичам да се връщам там. Русе, намирам за много красив град. Сградите и Дунав някак винаги ме карат да се чувствам добре, дори и времето да е толкова мрачно, колкото беше онзи ден. 
А сега ви оставям да разгледате снимките, като искам да ви попитам къде вие обичате да се връщате? Дали заради архитектурата, хората или атмосферата, която това място ви носи?
До скоро! 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...