неделя, 1 януари 2017 г.

Пробвай нещо: старо и ново

Здравейте, 
Преди всичко искам да ви пожелая много щастлива Нова година! Раздавайте усмивки и обичайте, търсете вдъхновение навсякъде и правете това, което ви прави щастливи!Как прекарвате първия ден от 2017? Дали доспивайки си заради късния, или по-скоро ранния, час в който сте си легнали? Или пък сте бодри и вече сте се видяли с роднини и приятели? 
При мен тази година настроението изобщо не беше празнично. До последно, преди да изляза от вкъщи си вярвах, че е едно обикновено събиране и нищо особено. После се наложи да чакам такси 20 минути, скъсах си чорапогащника, докато си обувах ботушите,  а по-късно, подобно на миналата година, в един момент отново се оказах подгизнала от нечия напитка, но чакайте пропуснах това, че между края на зарята и влизането в дискотеката, прекарах още половин час на студа. И накрая, когато си тръгвах пък почти ми измръзна ръката, заради висенето на телефона в опит да си викна такси, а градусите са -15. Ами отне известно време...И споделям това не с цел да се оплаквам, а да ви кажа, че въпреки това си изкарах добре. Без големи очаквания, без препирни, с най-хубавата заря досега, в компанията на важни хора. 
 
Преди време ви бях обещала, че ще ви споделя какви цели си поставям за 2017-та година. След известни размисли обаче реших, че всъщност този списък не е с цели, а просто с няколко неща, които искам да променя, други - да изпробвам. Не искам да им слагам етикет "цели", защото лично за мен си, не е правилно. Искам промяна, искам да се чувствам по-добре. И поради това, че ги приемам доста лично, реших, че ще споделя с вас част от тях.
  • Гледай от положителната страна на нещата. Извличай положителното от всяка ситуация и се опитай да не се тормозиш толкова.
  • Опитай да организираш времето си. Разпределяй задачите си и се опитай да не ги правиш в последния момент, за да ти е по-спокойно.
  • Прави повече снимки и се опитай да преодолееш неудобството от това да снимаш, когато наоколо има хора.
  • Усмихвай се повече.
  • Приеми, че не всичко става така, както и когато ти искаш.

    снимки weheartit

    Тази година в книжното предизвикателство на Goodreads  отбелязах, че искам да прочета 40 книги. Не знам дали ще го изпълня, но и не е толкова важно. Не съм го поставила, като цел, която непременно трябва да се изпълни, както и точките от списъка, посочени по-горе. А вие колко книги искате да прочетете тази година?

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...