петък, 9 декември 2016 г.

Blogmas Day 9: Коледни филми

Здравейте,
Вчера пропуснах ежедневната порция пост за месеца, но цял ден се мотах. Сядах на няколко пъти пред лаптопа, с идеята да го напиша, но не се получаваше. Затова сметнах, че е по-добре да не се насилвам и да изчакам следващия ден.
Както казах, основно се мотах из вкъщи, излязох да се видя с приятелки и след това се прибрах. Вечерта, понеже нали е студентския празник ( усещате ли ентусиазма ми?) излязох вечерта, да го отбележа и аз по някакъв начин. Честно да си призная, не разбирам цялата еуфория около този ден. Тоест, не е нещо много по-различно от всеки един друг ден, в който си излязъл да се почерпиш и след това да отидеш на клуб. Както и да е, това си е за мен. 
За днес нямам никаква идея какво ще правя, освен, че след като завърша публикацията смятам да си пусна последния епизод на Teen wolf. 
Но нека преминем към днешната тема, която е коледни филми:
Искам обаче да започна с един много любим сериал, който не е коледен, но е подходящ, както за уютна зимна вечер на дивана, така и за всеки един друг сезон, защото става въпрос за "Приятели". Това е сериал, с който съм израснала, изгледала над десет пъти всички сезони, и дори сега, когато си го пусна продължава да ми бъде интересен и забавен. Едва ли има някой, който да не го е гледал, но ако все пак има:Поправете тази грешка!
Тази година съм изгледала няколко коледни филма, които са от онези особено сладникавите, но съм в настроение за такива. Ето ги и тях:

A royal  Christmas, Crown for Christmas,
Christmas with Holly, A Golden Christmas, A Golden Christmas
Като цяло не са лоши, но не са и нещо изненадващо за жанра си. Приятни, предвидими и много коледни. Има забавни моменти, препядствия за преодоляване, очакван любовен романс, с не особено оригинално стечение на действието. Както казах обаче са типично коледни и приятни за вечер, която искате да си прекарате на топло вкъщи. На хора, обичащи подобни сюжети със сигурност ще им харесат. 
До скоро!

1 коментар:

  1. Най-накрая да намеря човек, който не е в такава еуфория за студентския празник. Изцяло ти споделям мнението за него. Все пак дано си си изкарала добре! Колкото до коледните филми в момента не мога да си задържа вниманието повече от 40 минути да гледам нещо, така че ги гледам на части. Интересен пост и очаквам следващия! :)

    ОтговорИзтриване

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...