понеделник, 12 декември 2016 г.

Blogmas Day 12: Christmas wishlist

Здравейте,
Днешната тема е коледен wishlist, като малко се колебаех дали да я включа в графика с публикациите за месеца, защото реално материалните неща, които искам не са много. Желанията ми по-скоро са свързани с предстоящата година. А подобен пост ще присъства в публикациите за януари. Все пак реших да направя кратък списък с нещата, които бих се радвала да получа. Ето го и него:

  • Искам да се сдобия с още един шал. Огромен. Като одеало. Кариран - червено, бежово, бяло и черно. Да ме топли и краси.
  • Искам няколко книжки, естествено. Ако трябва да съм честна те не са много. Може би, три или четири, като с някои от тях се надявам да се сдобия от панаира на книгата.
  • Друго, което бих искала е нов органайзер. Годината се изниза и стария е вече към края си, а аз нямам търпение да се захвана с разграфяване и декорации отново.
  • Нова камера. На това бих се зарадвала най-много, но малко се изхвърлям. По-нататък... И на това ще му дойде времето.

Ами мисля, че това са материалните неща, които бих искала да получа тази година, като ги определям по-скоро като глезотийки, отколкото от наистина необходими неща. Съвсем спокойно мога да мина и без тях. За другото, нематериалното, наистина важното... Надявам се ще прочетете януари месец!

tumblr
Какви бихте желали вие за Коледа?
До скоро!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...