сряда, 12 октомври 2016 г.

One of my days: Троян

Здравейте, 
Времето се променя и става все по-студено. Трудно ми е да повярвам колко бързо мина тази година. И колко притеснения се изнизаха с нея? След малко ще е време за украсяване на елха и раздаване на подаръци. 

Истината е, че не разполагам с много време за момента. Или поне не мога да го разпределя правилно. Все още свиквам с новото място, хората и цялостната атмосфера. Но и това ще стане. След известни терзания относно преместването, реших, че се отказвам. Няма да се боря срещу случващото се. Каквото трябва да стане ще стане и това е! 
Но да не ви задържам повече с приказки, на които ще отделя друг пост. 

Днес без много обяснения ще ви покажа няколко кадри от един от последните топли дни.
 


 Мястото е град Троян, а времето е някъде около Фестивала на Сливата. Цялостната атмосфера беше наистина много енергична, цветна и зареждаща те с позитивна енергия. И преди съм посещавала града, но никога не е бил толкова пъстър и пълен с хора. По главната улица имаше страшно много сергийки с ръчно направени неща, до едно всички красиви и уникални. Може да намерите какво ли не. Но това, което на мен ми направи голямо впечатление беше, че зад щандовете стояха млади хора. Усмихнати и вежливи.
Приканвам ви, ако имате възможност, непременно да посетите града по това време на годината, а и не само!
1 коментар:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...