петък, 25 март 2016 г.

OOMD: За онези два дни в Пловдив

Е, може би направих, някоя и друга снимка при любимия си прозорец
Нали се сещате, как когато си приготвяте багажа за някое пътешествие, започвате да си мислите какво бихте правили. Къде ще отидете? Как ще се забавлявате? Ще пазарувате?  и т.н. С една дума, колкото и да не искате да си изграждате определени очаквания, те някак все се прокрадват в главата ви и започвате да планирате... И обикновено нищо не става така както сте си го представяли.
И това пътуване не е изключение. Нищо от плана в главата ми не се случи. Толкова много неща се случиха по различен начин още от самото начало. Минах през какви ли не фази... Нежелание, раздразнение, ярост, дори и мрънкане. Понякога очакванията ни не се реализират, но въпреки това, после всичко си идва на мястото, че и по-добре се нареждат. 
Тези два дни се забавлявах адски много. С хора, с които не съм и предполагала, че мога. 

Амфитеатъра. Хотела. Сахат тепе. Тримонциум. Часовникова кула. Изглед от високо. Оглушителна камбана. Един прозорец. Шахти. Вечерните пловдивски улици. Спуснати завеси. Карти. Пуканки. Виенско кафе. Пътуването с влак. Мистични истории. Кръстословица. 
 
Странно е как може да си в най-лошото си настроение, да замръзваш, да си нервен и отегчен... и да са ти необходими само няколко човека с усмивки на лице и една красива гледка, за да оставиш негативизма настрана.
Този път не съм правила снимки. Апарата през цялото време си стоя на дъното на чантата и не, че не се сещах да правя снимки, просто сметнах, че не са ми нужни, за да си спомням тези моменти. 

Разкажете ми имате ли планове за тази пролет или някое интересно място, което сте посетили скоро.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...